Over Inpicto

Inpicto in beeld

Het verrassende spel van licht, geluid en beweging. De zintuigen prikkelen. Het verhaal vertellen. Dat is wat bewegend beeld zo bijzonder maakt.

Als ieder detail klopt – van regie en belichting tot geluid en montage – is geen middel zo krachtig als film. Inpicto ís die film. Wij spelen dat spel, we prikkelen die zintuigen en we vertellen dat verhaal. We verbeelden een gevoel. Dat doen we met oog voor detail, maar vooral met ontzettend veel plezier. Zo brengen we uw boodschap tot leven. Zo bent u beter in beeld.

Vakidioten

Door de jaren heen heeft Inpicto een enthousiaste club mensen om zich heen verzameld. Scriptschrijvers, cameramensen, regisseurs, editors, componisten en sounddesigners. Ervaren freelancers met passie voor het vak. Verschillend in expertise maar met hetzelfde doel: een idee zo mooi, zo krachtig, zo duidelijk en zo creatief mogelijk in beeld brengen. Voor iedere klus stellen we het perfecte team samen.

Ritme

Een groot deel van de impact van de film wordt bepaald door de muzikale begeleiding. Geluid versterkt de sfeer en emotie en dus het verhaal dat u wilt vertellen. Voor onze producties maken we muziek en sounddesign op maat zodat alles perfect op elkaar is afgestemd. Zo creëren we het ideale ritme van de film. Die eenheid, zie je, hoor je, die voel je. En we zijn er best trots op dat onze muziek onlangs is beloond met een Buma Stemra award.

Vakidioten